Mefinder

Verzorgtijd » Diversen|Buitentijd|Reistijd » Eten en diversen onderweg

Prijs:17.45EUR
Heeft u een vraag over dit product?

De Me Finder, een digitale polsband waar je tot 5 telefoonnummers digitaal in op kunt slaan. Als je een dagje weggaat, op vakantie, in een pretpark, schoolreisje of uitje geef je je kind deze hippe polsband om. Je kunt 1 telefoonnummer als " standaard"  laten tonen, het telefoonnummer van diegene waar je kind op dat moment mee op stap is.

De Me Finder is niet alleen een digitaal hulpmiddel, want het schrijven van je mobiele nummer op de pols van je kind vervangt, maar het is ook een hulpmiddel in het bewust maken van iets oudere kinderen dat ze een betrouwbaar persoon kunnen aanspreken als ze JOU kwijt zijn!

Wat is dan een betrouwbaar persoon? Gebleken is dat je een kind het beste kunt leren iemand aan te spreken die ook kinderen bij zich heeft OF iemand in een officieel uniform. Het kind kan dan vertellen dat het verdwaalt of alleen is en het nummer tonen!

Me finder in aapjes uitvoeringDeze kleine actie vanuit het kind zorgt ervoor dat ze ook niet zo gauw in paniek raken en gaan rennen of rare dingen gaan doen.
De Me Finder vergroot de kans en verkort de tijd waarin een alleen lopend kind teruggevonden wordt. Een kind uit het zicht raken is toch wel 1 van de grootste drama's die je je voor kunt stellen.

De Me Finder is de afgelopen tijd al 2 x beloond met award in de UK en is nu begonnen aan een opmars in de rest van Europa waar de Me Finder nog maar net geintroduceerd en uniek is.

De polsband is gemaakt van comfortabel zacht kunststof, is modern vormgegeven op een manier die kinderen aanspreekt dus kinderen vinden het zeker leuk om deze te dragen! Op de site Mefinder.be is nog veel meer informatie te lezen over deze polsband en het toon en vertel principe! Doorsnee horloge "toonplaat"  4,5 cm

 Techno groen

Techno groen

Aapje

Aapje
 

Commentaar:

http://www.ideal.nl http://www.tntpost.nl